Turečky

10. října 2018 v 9:19 | Romča |  Obědy, večeře
Tohle jídlo doma milujeme všichni :D. Vlastně ho máme vzité od naši babičky, která dříve bydlela v Bulharsku. Tyhle turečky jsou super, jen je teda víc člověk u rozpáleného oleje.

Cuketa
Hladká mouka
Sůl
Prolisovaný česnek, nasekaná petržel
Cuketu omyjeme a nakrájíme na kolečka a v misce osolíme a necháme odležet, mezitím se cuketa vypotí. Pak už obalujeme v hladké mouce a smažíme na oleji. Je dobré je dávat na papírovou utěrku kvůli omastku. Co jsou turečky osmahnuté tak dáme prolisovaný česnek a nasekanou petrželku. Podáváme na čersvém chlebu a zakápneme octem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama