"Kuře" na paprice

25. listopadu 2018 v 17:41 | Romča |  Obědy, večeře
Je to celkem rychlovka jen trvá uvařit cizrnu, ale pokuď se vám s ní nechce dělat můžete koupit v plechovce pak tedy vařit bez nálevu.
Suroviny: 3 cibule
Mletá paprika
Sůl, pepř z mlýnku
Trochu mléka, voda, uvařená cizrna 500g
Cizrnu nejlépe přes noc necháme namočenou ve vodě. Druhý den ji uvaříme ve vodě. Já ji vařila přes hodinu s trochou soli. V hrnci osmahneme cibuli, přidáme trochu sladké papriky, sůl, pepř z mlýnku a podlijeme vodou. Cca 1/3 cizrny rozmixujeme tyčovým mixérem. Budeme to mít na zahuštění a nebudeme pak potřebovat zahušťovat moukou. Zbytek cizrny dáme do hrnce i tu rozmixovanou. Ke konci přidáme ještě trochu mléka a můžeme podávat s uvařenými těstovinami. Cizrna je hodně sytá a taky zdravá.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Nicole Nicole | Web | 26. listopadu 2018 v 13:12 | Reagovat

Tento recept vypadá velmi lákavě, určitě zkusíme. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama